Arkitekttjenester

Trenger du å få tegnet ned dine ideer? Har du en veldig klar formening om hva du ønsker å bygge eller trenger å få tegnet opp eksisterende bygg? Arkitekter ser muligheter for de fleste tomter. Ved å benytte seg av en arkitekt vil man få et unikt bygg som også er godt tilpasset omgivelsene. En arkitekt er gjennom utdannelse og erfaring spesielt trent til å formgi i forhold til situasjon og program. Når du velger en arkitekt betaler du ikke for streken. Du betaler for ideene og formkompetansen.

Det å bruke arkitekt på byggeprosjektet ditt vil være en fornuftig investering. En ansvarsbevisst og dyktig arkitekt vil kunne lose en engangsbyggherre gjennom ukjent farvann og frem til prosjektet er vel i havn.

Vi har dyktige arkitekter som kan gjøre dine idéer til virkelighet. Våre arkitekter leverer arkitekttegninger av høy kvalitet – nøyaktig, detaljert og kreativt! Vi benytter ArchiCad som tegneverktøy til de fleste arkitekttegninger. De fleste av våre kunder ønsker en rådgivningstime med en arkitekt for å få vurdert sine muligheter og for å finne frem til de beste løsningene. Deretter kan vi tilby følgende tjenester til faste priser:

  • Fasadetegninger
  • Plantegninger
  • Snitt-tegninger
  • Arbeidstegninger
  • Perspektivtegninger

I ansvarsbelagte tiltak kan vi være ansvarlig prosjekterende for arkitektur, i tillegg til de øvrige fagområdene i byggesaken.

Les mer om byggesøknad for nybygg, tilbygg eller påbygg ved å klikke på linkene.

Vi hjelper deg gjerne med din byggesøknad.

Kontakt oss på post@brannkonsult.no for en prisforespørsel, eller ring oss for en hyggelig prat på 456 01 942.